Web razvoj, dizajn, fotografija

Tko sam ja i što radim?

Moje ime je Sergej i ja sam web programer i fotograf.

Bavim se razvojem web stranica već 20 godina i imam dosta znanja na tom području.

Svaka stranica mora biti jedinstvena i ispunjavati funkcionalne zahtjeve za nju! Tako. Često slušamo o tome.
Ali, po mom mišljenju, prije svega, stranica bi trebala imati jasnu arhitekturu koja će omogućiti da se razvija prilično brzo i razvija tijekom vremena, u skladu s novim zahtjevima.

Klijenti to često zanemaruju radi bržeg početka. Da, doista, možete brzo napraviti web stranicu u bilo kojem konstruktoru kao što su WordPress, Drupal ili Joomla. Ali radit će za jednostavne stranice poput posjetnica ili neke izlog web trgovine. Obično je sve ograničeno na pronalaženje dodataka za ovaj dizajner, za koje još uvijek morate platiti. Ali prije ili kasnije arhitektura projektanta ograničit će vas u daljnjem razvoju. Ili neki stari dodatak više neće biti podržan i pokvarit će funkcionalnost.

Moj zadatak je potpuno se uroniti u klijentove zadatke, razumjeti njegove ciljeve i za njega razviti odgovarajuće rješenje koje će postati glavni poslovni alat klijenta. 
Puno pažnje (možda i više nego frontendu) posvećujem naličju, backendu. Ovo je vrhunska kuhinja! Tu je glavni kuhar. I voli koristiti savršen alat. I stalno eksperimentira. Danas mu je dovoljno isprintati stranicu s računom, a sutra već želi ispuniti obrazac, na temelju kojeg će sustav izraditi račun u PDF-u, koji će potom automatski biti poslan klijentu poštom. A prekosutra će doći i generalno reći da hoće analitiku!

To je ono što radim više od 20 godina. Dobijte savjete i rješenja za svoju web prisutnost.
Sretno u poslovanju!